Onze webshops

Bekijk enkele van onze andere sites ook eens:

Accu grasmaaier

Het optimaal onderhouden van uw gazon wordt een fluitje van een cent met onze accu grasmaaier. Door zijn lichte gewicht en eenvoudige hantering wordt grasmaaien een klus die u in een handomdraai klaart. De oplaadbare batterij maakt deze grasmaaier handiger en energiezuiniger dan zijn benzinebroeders, terwijl de draadloze functie het gemakkelijk maakt om overal te reiken. Variërend in specificaties en maten, is ons brede assortiment er om voor elke tuin de perfecte grasmaaier te bieden.

Bekijk deze site: accu-grasmaaier.nl

Opzet zwembad

Zijn de warme maanden in aantocht, en ben je op zoek naar de perfecte manier om je te verfrissen? Een opzet zwembad is het antwoord. Gemakkelijk op te zetten en af te breken wanneer het seizoen voorbij is, ze besparen je ruimte en geven je toch de vreugde van een eigen zwembad. Ondanks hun compacte structuur, zijn ze sterk genoeg om veilig plezier te bieden aan het hele gezin.

Of je nu een klein zwembad voor de kinderen nodig hebt of een groter zwembad voor wat volwassen zwemplezier, onze keuze aan stijlen en maten maakt het makkelijk om het perfecte zwembad te vinden dat aan al je behoeften voldoet. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de inwerking van zon en water, dus maak je klaar voor een onvergetelijke zomer met je eigen opzetzwembad!

Bekijk deze site: opzet-zwembad.nl

Parasols zonwering

Onze parasols zonwering bieden de perfecte oplossing voor die hete zomerdagen waarop je wilt ontspannen in je tuin of op je terras zonder dat je je zorgen hoeft te maken over zonnebrand. Ze bieden UV-bescherming, zijn duurzaam en bestand tegen weer en wind. De diverse beschikbare kleuren en designs verzekeren dat je een parasol vindt die jouw buitenruimte verfraait.

Bekijk deze site: parasols-zonwering.nl

Regenton kopen

Een regenton kopen, dat is pas een slimme zet! Je bespaart niet alleen kostbaar drinkwater, je kunt ook eenvoudig het natuurlijke regenwater opvangen voor je tuinplanten. Die zullen het zuivere regenwater, dat vrij is van chloor en kalk, zeker waarderen.

Bovendien voegen regentonnen tegenwoordig een stijlvol element toe aan je tuin. Met een grote keuze in vormen, maten en stijlen, zit er altijd wel een regenton bij die perfect bij je tuin past. Zorg vandaag nog voor een slimme en duurzame keuze en kies voor een regenton.

Bekijk deze site: regenton-kopen.nl

Muizengif

Bent u het voortdurende geknaag en gefluit van muizen zat? Ons muizengif is een betrouwbare en snelle oplossing. Het gif werkt doeltreffend, maar ook langzaam genoeg zodat de muis kan terugkeren naar zijn groep. Daardoor neemt hij het gif mee en kan de gehele populatie worden uitgeschakeld.

Ons gif is veilig te gebruiken; het is grondig getest om te verzekeren dat het alleen gevaarlijk is voor muizen. Zeg muizenoverlast vaarwel en kies voor ons topproduct, het eerste stap naar een muizenvrije omgeving.

Bekijk deze site: muizengif.com

Regenton kopen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart